Meteen online vormgeven
  • sneller bij je eindproduct
 

1. Online Editor openen

Door op de link poster vormgeven links te klikken kom je bij de editor terecht. Je kunt meteen aan de slag!

2. Poster vormgeven

Maak in een minimum aan muisklikken een uitzonderlijke highlight voor aan je muur. In stralende kleuren, op imposant formaat, maar vooral - dankzij een breed scala aan layoutmogelijkheden en achtergronden - ontzettend persoonlijk.

3. Poster ontvangen

Je bestelling maak je compleet door je bestelgegevens in te voeren. In slechts een paar dagen heb je je creatie in handen!

 
  • sneller bij je eindproduct
 

1. Software downloaden

Download snel en gemakkelijk de gratis myphotobook software. De downloadknop vindt je rechts onder. Het installeren van de software is kinderspel - en daarna kun je meteen met het vormgeven van je poster beginnen!

Trouwens: het deïnstalleren van de software kan op elk moment.

2. Poster vormgeven

De myphotobook software is erg gebruiksvriendelijk. Geef je nieuwe beeld voor aan de muur zó vorm als jij het voor ogen hebt: combineer meerdere foto's of kies je favoriet, voorzie je creatie van een passende achtergrond, laat je door de mogelijke layouts inspireren of voeg je persoonlijke tekst toe.

3. Poster ontvangen

Vervolgens maak je je bestelling compleet door je bestelgegevens in te voeren. Hoe ver we zijn met je product zie je je online-acount - en binnen slechts enkele dagen ligt je unieke poster op de mat!