Je kalender in drie stappen


 

1. Software downloaden

Om je kalender vorm te geven heb je de gratis myphotobook-software nodig. Klik links op de downloadknop. Op de daaropvolgende pagina kun je de software gemakkelijk met Adobe Air of als reguliere software-download installeren. Na de installatie kun je meteen aan de slag. Je kunt op elk gewenst moment de software ook weer deïnstalleren. 

2. Kalender ontwerpen

Onze software is buitengewoon begruiksvriendelijk en simpel. De functie "foto's automatisch plaatsen" is een goede starthulp. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen, de bladzijden stuk voor stuk en naar je persoonlijke wensen vorm te geven. Je kunt één of meerdere beelden op een bladzijde plaatsen, achtergronden kiezen, je eigen teksten toevoegen en je door onze layoutsjablonen laten inspireren. Natuurlijk kun je je kalender op elk gewenst moment opslaan en er later aan verder werken.

3. Kalender bestellen

Zodra je tevreden bent met de preview van je kalender, klik je op "BESTELLEN". Nadat je de gegevens hebt ingevuld kun je je project online aan ons versturen, of ervoor kiezen om het, gebrand op CD/DVD, per post te versturen.

Je sluit je bestelling via internet af met het invullen van je bestelgegevens. Hoe het ervoor staat met de productie en verzending van je kalender kun je vanuit je luie stoel via je myphotobook-account in de gaten houden.