Je fotoboek in drie stappen


 

1. Software downloaden

Om je fotoboek vorm te geven heb je de gratis myphotobook-software nodig. Klik links op de downloadknop. Op de daaropvolgende pagina kun je de software gemakkelijk met Adobe Air of als reguliere software-download installeren. Na de installatie kun je meteen aan de slag. Je kunt op elk gewenst moment de software ook weer deïnstalleren. 

2. Fotoboek ontwerpen

Onze software is buitengewoon gebruiksvriendelijk en simpel. De functie "foto's automatisch plaatsen" is een goede starthulp. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen, de bladzijden stuk voor stuk en naar je persoonlijke wensen vorm te geven. Je kunt er op meerdere beelden op een bladzijde plaatsen, achtergronden kiezen, je eigen teksten toevoegen en je door onze layoutsjablonen laten inspireren. Natuurlijk kun je je fotoboek op elk gewenst moment opslaan en er later aan verder werken.

3. Fotoboek bestellen

Zodra je tevreden bent met de preview van je fotoboek, klik je op "BESTELLEN". Nadat je de gegevens hebt ingevuld kun je je project online aan ons versturen, of ervoor kiezen om het, gebrand op CD/DVD, per post te versturen.

Je sluit je bestelling via internet af met het invullen van je bestelgegevens. Hoe het ervoor staat met de productie en verzending van je fotoboek kun je vanuit je luie stoel via je myphotobook-account in de gaten houden.