Bindingen

Gebonden voor het leven

Hardcover

Je foto’s worden in een gelamineerde beschermband vast gebonden. Deze bindwijze zorgt ervoor dat je fotoboeken een bijzonder lange levensduur hebben. Het binnenwerk drukken we op hoogwaardig fotopapier. Ook bij de hardcover kun je tussen glanzend en mat kiezen, en ook hier kunnen je foto’s randloos op de cover.

Softcover

Als je veel foto’s kwijt wilt, maar je toch geen al te lijvig boekwerk mee wilt sjouwen: kies voor onze paperback in mat of glanzend. We drukken je foto’s op hoogwaardig fotopapier ook randloos op dubbele bladzijden.

Geniet

Als je je foto’s van de flair van een glossy wilt voorzien, kies je voor de geniete bindwijze. Je hebt het voor het kiezen: wil je de tegen viezigheid en krasjes bestendige cover in matte, of in glanzende optiek gedrukt hebben? De uiterst stevige niettechniek zorgt ervoor dat je fotoboek het nodige doorstaat – zelfs de duizendste keer doorbladeren.

Spiraalband

De spiraalband is zeer geliefd: hij is namelijk voordelig en toch stevig. De ringband is uitermate geschikt voor zowel privé- als ook voor bedrijfspresentaties. We gebruiken hoogwaardig 170 grams fotopapier voor het binnenwerk. De kaft kun je, net als bij de geniete bindwijze, helemaal naar je eigen ideeën vormgeven.

Leer

In de lederen afwerking krijgt je fotoboek net dat beetje meer uitstraling. De leren band ziet er chique uit en is tegelijk ook robuust. Dat is ook belangrijk, want iets wat er zo goed uitziet, dat wil je kunnen vastpakken. We binden je fotoboek in zwart of bruin leer, in alle formaten met uitzondering van het pocketformaat.

Linnen

In linnen hebben we uitsluitend het maxiformaat. Ons linnen heeft een erg hoogwaardige en fijne structuur. Je kunt kiezen tussen acht stijlvolle kleuren linnen: zwart, zilvergrijs, aubergine, goudbruin, nachtblauw, hemelsblauw, lichtroze en wit. Daar moet haast wel je lievelingskleur tussen zitten!