Bestel in vijf minuten je persoonlijke fotoalbum.

 • 7 Formaten, tot 250 bladzijden
 • Topkwaliteit; door fotografen aanbevolen
 • Gratis software voor het ontwerpen van je fotoproducten

Vragen? Wensen? Ideeën? We helpen je graag.
Per E-Mail
» Naar ons contactformulier

In 3 stappen je persoonlijke fotoalbum

 • Software downloaden
  Download onze gratis fotoservice-software op www.myphotobook.be
 • Fotoalbum vormgeven
  Kies je lievelingsfoto’s uit en gebruik ze om - bijvoorbeeld - een persoonlijk fotoalbum te maken.
 • Fotoalbum ontvangen
  Al binnen een paar dagen heb je je individuele fotoalbum in handen!

Productdetails

 • 7 Formaten
 • 7 bindwijzen
 • 12 tot 250 bladzijden
 • Naar wens met hoogglanscoating

Wanneer kan ik mijn fotoproduct op de mat verwachten?

Met de gewone post binnen zeven tot acht werkdagen 

Met exprespost binnen zes 6 werkdagen

Fotoalbum bestellen

Heb je een origineel idee en knutsel je graag zelf een fotoalbum in elkaar? Wil je je familie, geliefde of vrienden een groot plezier doen? Bij myphotobook kun je super simpel zelf je fotoalbum vormgeven en bestellen - naar jouw persoonlijke ideeën en wensen! Het uiteindelijke bestelproces kost je vervolgens maar een paar minuten.

Het bestellen van een fotoalbum is ongecompliceerd en bestaat uit slechts drie stappen: software downloaden, fotoalbum vormgeven en fotoalbum ontvangen. Om aan de slag te kunnen download je de gratis software op onze website myphotobook. Daarmee kun je ook offline comfortabel en in alle rust aan je persoonlijke fotoalbum werken.

Fotoalbum bestellen

Na het installeren van de software kun je meteen met het vormgeven van jouw persoonlijke fotoalbum beginnen. Zet je verbeeldingskracht en creativiteit in: the sky is the limit! Kies een van zeven mogelijke formaten, voor je je fotoalbum bestelt. Of je nou voor een klein pocket-fotoalbum à 14,8 bij 10,5 cm kiest, of voor een groot premium-fotoalbum à 30 bij 40 cm; er is voor elke smaak en gelegenheid wel een passende vorm. En dan kun je vervolgens ook nog uit zeven verschillende, hoogwaardige bindwijzen kiezen. Wil je dat je fotoalbum er uiterst professioneel uitziet? Kies dan tijdens het bestelproces de hoogglanscoating-optie. De prijs van je fotoalbum hangt helemaal af van jouw materiaal-, vorm- en stijlkeuzes en van het aantal bladzijden.

Zodra je klaar bent met je creatie hoef je je alleen nog maar aan te melden zodat je je bestanden kunt uploaden. Vanuit je myphotobook-account kun je je fotoalbum comfortabel per muisklik in je winkelmandje leggen en bestellen. Hier kies je ook de verzendwijze. Met de standaardpost ontvang je je unicaat binnen 7 - 8 dagen. Laat je je pronkstuk per exprespost versturen, dan ligt het al binnen 6 dagen bij je op de mat. Betalen kun je zowel via je Nederlandse bankrekening, met creditcard of met PayPal - of kies voor de optie aanbetaling en maak het bedrag zelf aan ons over. Welke optie je ook kiest: na je bestelling ontvang je meteen een bevestigings-e-mail met daarin alle details van je aankoop en je individuele product op een rij.

Mochten er zich tijdens het bestellen van het fotoalbum problemen voordoen, of is er iets onduidelijk, dan kun je natuurlijk op elk gewenst moment contact opnemen met onze vriendelijke en behulpzame klantenservice.

» Naar de software-download