Je fotoalbum vormgeven met myphotobook.

 • 7 Formaten, tot 250 bladzijden
 • Topkwaliteit; door fotografen aanbevolen
 • Gratis software voor het ontwerpen van je fotoproducten
Vragen? Wensen? Ideeën? We helpen je graag.
Per E-Mail
» Naar ons contactformulier

In 3 stappen je persoonlijke fotoalbum

 • Software downloaden
  Download onze gratis fotoservice-software op www.myphotobook.be
 • Fotoalbum vormgeven
  Kies je lievelingsfoto’s uit en gebruik ze om - bijvoorbeeld - een persoonlijk fotoalbum te maken.
 • Fotoalbum ontvangen
  Al binnen een paar dagen heb je je individuele fotoalbum in handen!

Productdetails

 • 7 Formaten
 • 7 bindwijzen
 • 12 tot 250 bladzijden
 • Naar wens met hoogglanscoating

Wanneer kan ik mijn fotoproduct op de mat verwachten?

Met de gewone post binnen zeven tot acht werkdagen 

Met exprespost binnen zes 6 werkdagen

Fotoalbum vormgeven

Je wil bliksemsnel je eigen fotoalbum vormgeven? Geen probleem: met onze ontwerpsoftware geldt: een kind kan de was doen! Download en open onze ontwerpsoftware. Op de eerste pagina, het projectoverzicht, kun je het formaat van je fotoalbum bepalen. Om je een idee van het proces te kunnen geven gaan we maar gewoon van de standaardinstelling uit: Fotoboek, classic en drukken op de groene knop „beginnen".

Fotoalbum bestellen

In het vorm te geven deel van je fotoalbum heb je een keur aan mogelijkheden om zelf te ontwerpen. Om te beginnen kies je aan de rechterkant de map met daarin de foto’s die je voor je project wilt gaan gebruiken. Zodra je de map hebt geselecteerd, worden de foto’s in de map links in het overzicht getoond. Nu kun je losse foto’s uitkiezen en op de bladzijden van je album leggen. Klik je op de knop „Foto’s automatisch plaatsen“, gaat het helemaal vliegensvlug. Deze optie vind je linksonder.


Je kunt er dus voor kiezen om alle foto’s in je fotoalbum op te nemen, of alleen een aantal die je van tevoren hebt gemarkeerd. Je kunt je album bovendien verfraaien door tekstvelden toe te voegen. Op welke bladzijden je tekst wil hebben, kies je natuurlijk zelf. Klik op  „Foto’s automatisch plaatsen“, kies de opties die je aanspreken, en je fotoalbum begint zijn vorm te krijgen.

Alleen dat laatste kersje op de taart ontbreekt nu nog. Blader door je Fotoalbum en kijk of de automatisch gegenereerde uitsneden je bevallen. Als je iets wilt veranderen, klik je op het desbetreffende beeld en schuif je het naar de plek waar jij het wilt hebben. De achtergronden kun je onder het gelijknamige menuonderdeel linksboven aanpassen. Kies voor één flitsend kleurtje of voor een patroon - aan jou de keuze. Zo is het natuurlijk hartstikke simpel om in no time een buitengewoon persoonlijk cadeau vorm te geven.


Ook als je nog op zoek bent naar inspiratie voor je fotoalbum kun je deze optie gebruiken. Er ligt dan namelijk al een basisontwerp, waarop jij verder kunt bouwen. Je zult merken dat het verschuiven, aanpassen, toevoegen en wissen van foto’s en teksten heel gemakkelijk gaat.