Bijzondere papierkwaliteit voor meer stevigheid

Om ervoor te zorgen dat je lang plezier van je fotoposter hebt, besteden we extra aandacht aan de kwaliteit van ons fotopapier. We gebruiken extra stevig materiaal om snel verbuigen en vouwen te voorkomen. Om precies te zijn: fotopapier van HP met een papiergewicht van 235g/m². Dat hoef je natuurlijk niet te onthouden - maar je zult het verschil zeker merken!

235 g/m²

Papiergewicht voor stevige posterkwaliteit


HP Drukinkten - bijzondere helderheid

Zo komen je kleuren het sprankelendst tot hun recht: We drukken op de modernste machines van HP, met Vivera drukinkt. Deze kwaliteitskleuren verbleken niet en zijn tegen een krasje bestand. Ze bevatten geen oplosmiddelen, zijn reukloos en lichtecht. Voor je foto's betekent dat: Vivera inkt zorgt voor een Beeldkwaliteit en helderheid, die blijft.

Bovendien gebruiken we bij het drulproces Light-inkten, die de beeldresolutie van je fotoposter nog verbeteren. Deze zachte tinten maken dat vooral foto's met pastel- en huidtinten bijzonder goed tot hun recht komen. En alle andere kleuren natuurlijk ook.


Meer dan 100 formaten

Van de lounge-zolder tot de feestkelder - bij myphotobook vind je de juiste poster voor elke muur. Van de miniposter in 20 x 20 cm tot de XXL-poster tot 6 x 1,50 m – wij maken het mogelijk. Kies gewoon het passende formaat. En of jje e poster dan ophangt, opplakt of met punaises vasmaakt - van onze stevige fotoposters heb je hoe dan ook bijzonder lang plezier.

Tot 6 meter

Posterbreedte. Hoe groot is je kamer?