Jouw fotoboek: zo persoonlijk als je foto’s

Elke foto is anders. En toch zijn het allemaal herinneringen. Een zelfgemaakt fotoboek is een mooi cadeau aan jezelf of een ander waar je steeds opnieuw plezier aan zult beleven - of het nu een schattig album wordt voor je baby’tje of een stoer verslag van je backpacktrip door Thailand.

Bilder für das Fotobuch 

Zeven verschillende formaten: voor elke gelegenheid iets passends

Wil je opa en oma verrassen met foto’s van hun kleinkinderen in compactformaat? Of heb je waanzinnige landschapsfoto’s en komen die het beste tot hun recht in grootformaat? Tussen de kleine pocket (A6) en het grote premium (A3-formaat, liggend), tussen 12 en 250 bladzijden, vind je bij ons zeker weten het perfecte fotoboek voor jouw project.

12 tot 250 bladzijden

en zeven verschillende formaten

Sieben Fotobuch Formate

Kies tussen zes bindwijzen van topkwaliteit

Voor kinderhandjes die veel heen- en terugbladeren raden we de spiraalband aan, voor een professionele tijdschriftflair de geniet en voor een album met prachtige reisfoto’s een hardcover, mat of glanzend. Kwaliteit en een lange levensduur garanderen we bij alle varianten.

  • Hardcover

  • Softcover

  • Geniet

  • Spiraalband

  • Leder

  • LinnenOptioneel: hoogglans voor je foto’s

Bruiloft, diploma-uitreiking, een zonnige zomerdag: waarom niet alles in hoogglans? Je foto’s stralen als nieuw met onze hoogglansafwerking. Die werkt als volgt: voor een hoogglans-afwerking verstuiven tijdens het drukproces een kleurloos tonerpoeder over de bladzijden van he fotoboek. Dan volgt de afwerking: door hitte en druk smelt het tonerpoeder: er ontstaat een gladde laag, die intensiever glanst dan welke hoogglansprint dan ook en kleuren worden dieper en meer verzadigd.

De bladzijden van het fotoboek zijn door deze hoogglans-afwerking beter tegen krasjes beschermd. Grote en kleine vingerafdrukken veeg je zó weg.

De optie Hoogglans-afwerking kun je bij het bestellen van je fotoboek in je winkelmandje aangeven.

Perfect beschermd

tegen krasjes en vuil

Perfekt geschützte Fotobücher

Uitmuntende papierkwaliteit voor optimale levensduur

Om ervoor te zorgen dat je fotoboek een leven lang zo prachtig blijft als de herinneringen die je ermee terug tovert, drukken we alle fotoboeken op hoogwaardig, helderwit fotodrukpapier met gesatineerde glans. Je foto’s stralen zo levendig als de dierbaren die je hebt vastgelegd.

Om te voorkomen dat de foto van de vorige of volgende bladzijde doorschijnt, gebruiken we stevig papier. Om precies te zijn: 170g/m2 papiergewicht, bij maxi en premiumproducten zelfs 250g/m2. Deze hoge papierdikte garandeert stabiliteit en een lange levensduur.

Ook het milieu willen we niet uit het oog verliezen. Daarom drukken we op uit duurzaam bosbeheer gewonnen fotopapier, dat het PEFC of FSC kwaliteitszegel draagt. Onze fotoboeken zijn helemaal recyclebaar.

paper quality

Mocht je het precies willen weten:

Produktionsschritte Fotobuch

Zo ontstaat je Fotoboek

Een fotoboek is iets heel persoonlijks. Het is een zorgvuldig en met liefde samengesteld cadeau - voor jezelf, of voor iemand anders. We vinden het belangrijk dat je weet dat jouw herinneringen bij ons in goede handen zijn: elk fotoboek wordt met grote zorgvuldigheid en de modernste druktechniek gemaakt.

  1. Al vóór we met drukken beginnen zorgen we er door een professionele kleuroptimalisatie voor dat de kleuren in je fotoboek prachtig stralen.
  2. Onze fotoboeken worden met de supermoderne drukmachines van HP und Kodak gemaakt.
  3. Ervaren boekbinders binden elk afzonderlijk fotoboek zo zorgvuldig mogelijk: echt vakwerk. Je fotoboek komt dus direct vanuit myphotobook bij jou terecht.
  4. We versturen alléén fotoproducten die zonder enig probleem door alle kwaliteitscontroles zijn gekomen - voor een maximale levensduur en een grootst mogelijk bladerplezier.

Fotobuch gestalten für ganze Familie