Voor een ongestoorde optiek: dubbele bladzijden die je helemaal kunt openslaan

Conventionele bindwijze

LayFlat-bindwijze

Laat je panoramafoto's op twee bladzijden tot hun recht komen: met de bijzondere LayFlat-bindwijze beschik je over een fotoboek waarvan je de bladzijden helemaal kunt openslaan. Niets gaat in de vouw verloren. Ideaal om landschappen te presenteren - of het nou om een strand, een bloemenveld of een bergtop gaat.


Kaft: glanzend of mat

Kaft glanzend

Als je voor je cover een beeld met overwegend donkere tinten kiest, raden we je aan om voor een glanzende kaft te kiezen: daarop komen donkere tinten intensiever naar voren. De glans wordt door het speciale beschermfolie versterkt en het folie maakt dat vingerafdrukken, vocht en krasjes geen schijn van kans maken.

Kaft mat

Het bijzondere aan het oppervlak van een matte kaft is zijn fluweelzachte extramatte textuur: géén ongewenste spiegelingen. Heldere beelden komen in de matte optiek optimaal tot hun recht. Typerend voor deze binding zijn de subtiele plooien in de vouw. De randen en hoekjes van de kaft zijn perfekt beschermd, ongeacht het formaat en het aantal bladzijden van je individuele Echtfotoboek.


Fotopapier van KODAK: hoogglans of gesatineerd

Hoogglans

  • ideaal voor kleurrijke foto's
  • meer helderheid
  • je foto's hebben meer diepte

Gesatineerd

  • de beste keus voor zwart-wit-foto's
  • minder spiegeling
  • vingerafdrukken zie je niet

Natuurlijk gebruiken we alleen het allerbeste fotopapier voor je fotoboek op fotopapier. Om precies te zijn: Crystal Archive Album Paper van Kodak: een papiersoort die speciáál voor fotoboeken is ontwikkeld. Daarop stralen foto's net zo als op een professionele print. Om te voorkomen dat je herinneringen vervagen, heeft het papier nog een extra UV-beschermlaag. Kodak garandeerd een levensduur van tot 200 jaar. Of je voor gesatineerd of voor hoogglans gaat, kun je gewoon online bij het bestellen van je fotoboek op fotopapier aangeven.

200 Jaar

UV-bescherming garanderen we voor elk fotoboek op fotopapier.


Belichting op echt fotopapier

Kun je je nog die prachtige fotoafdrukken van vroeger herinneren? Precies zo stralend komen je beelden in het Echtfotoboek tot hun recht. Heel simpel: omdat we je Echtfotoboek met dezelfde techniek maken.

Voor experts - en voor iedereen die het graag heel precies wil weten: Bei een Echtfotoboek drukken we je foto's niet - ze worden met behulp van licht gegenereerd. Zo wordt dat bij het klassieke proces om foto's te ontwikkelen ook gedaan. Een beamer projecteert je foto's op de speciale, gecoate papiersoort die we voor Echtfotoboek gebruiken (1). De projectie van je foto activeert een chemische reactie in de lichtgevoelige coating. Er ontstaat een zogenaamd latent beeld (2). Door het hieropvolgende ontwikkelproces wordt dit beeld zichtbaar (3).

De pre bij deze techniek is dat ze, vergeken met digitale druk, een bovengemiddeld hoge resolutie en veel subtielere kleurnuances oplevert. De belichting zorgt voor een contrastrijk, levendig beeld met kleurvlakken met een waanzinnige kleurabsorbtie. Kleurverloop, vooral bij huid, ziet er zo gelijkmatiger en gladder uit. 

1. Belichtingsproces 2. Latent (onzichtbaar) beeld 3. Ontwikkelde foto