Kwaliteits-HP-inkt: bijzonder levendige kleuren

Je Fotocanvas wordt met de modernste printers van HP gemaakt. We gebruiken HP latex-inkt voor geheel reukloze prints en levendige, messcherpe beelden. De inkten zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en zonder gezondheidsrisico’s. Je canvas blijft lang kleurecht en is bestand tegen krasjes, vuil en water.

Naast de bovengenoemde inkt gebruiken we Light-inkt, die de resolutie voor je canvas nog een flink stuk verbeteren. Perfect voor een babyblauwe lucht, voor witte wolken en voor een perfecte teint – kortom: voor alle pasteltinten.

Hewlett-Packard latex-inkt
Conventionele inkt

Solide materiaal met OEKO-Tex® certificaat

Bij myphotobook vinden we het belangrijk dat niet alleen het plezier wat je aan je Canvas beleeft, blijvend is. Daarom gebruiken we voor je Fotocanvas een katoentextiel met het OEKO-Tex® certificaat, een zegel wat wereldwijd voor „duurzaam textiel“staat.

Het textiel is vrij van oplosmiddelen, tegen krassen bestand, waterafstotend en uiterst lichtecht door een hoge UV-bescherming.


Op een stabiel houtframe gespannen - handwerk, vakwerk

Je Fotocanvas is bij ons in goede handen: onze vakmensen spannen je canvas in elk mogelijk formaat met de hand op een op maat gemaakt 2 cm dik houten frame. We gebruiken klassieke, stabiele spanramen zoals die ook door kunstenaars worden gebruikt.

Trouwens: al het druk- en overige werk aan je canvas, inclusief het Framen, gebeurt in onze productievestiging in Berlijn.


Bedrukte beeldranden

Echte houten frames
Bespannen frame

Out-of-the-box-denken: de bedrukte canvassen worden bij ons door een vakman om de rand van het frame gespannen. Zo ziet je beeld er ook zonder lijst al meteen levendig en elegant uit.