Zo werkt het

Meteen online vormgeven
  • je product is sneller af
of de ontwerpsoftware gebruiken

 

1. Online Editor openen

Klik op de link canvas vormgeven om bij de Online Editor te komen. Eén klik – en je kunt meteen beginnen!

2. Canvas maken

Geef in slechts een paar klikken je uiterst persoonlijke kunstwerk vorm. We bieden je een veelvoud aan layoutsjablonen en achtergrondkleuren aan. Ook kun je, als wel heel persoonlijke kers op de taart, nog je eigen tekst toevoegen.

3. Canvas ontvangen

Je bestelling sluit je af met het opgeven van je bestelgegevens. Binnen enkele dagen ligt je persoonlijke fotocanvas bij jou op de mat!

 
of de ontwerpsoftware gebruiken
  • of de ontwerpsoftware gebruiken

 

1. Software downloaden

Download simpel en snel de gratis myphotobook software: klik rechts onder op de downloadknop. Vervolgens installeer je de software heel gemakkelijk. Nu kun je met het vormgeven van je canvas aan de slag!

Trouwens: de software kun je op elk mogelijk moment weer van je computer verwijderen.

2. Canvas maken

De myphotobook-software is uiterst gebruiksvriendelijk. Geef je canvas vorm naar eigen wens: gebruik verschillende foto's of neem er slechts één, kies een passende achtergrond, laat je door onze layoutsjablonen inspireren of voeg een persoonlijke tekst toe.

3. Canvas ontvangen

Je bestelling sluit je af met het opgeven van je bestelgegevens. In je myphotobook-account kun je in de gaten houden hoe het er met de productie en verzending van je canvas voor staat. Binnen enkele dagen ligt je persoonlijke fotocanvas bij jou op de mat!