Zo werkt het

Of meteen online vormgeven
  • sneller bij je eindproduct
 

1. Online Editor openen

Door op de link alu dibond ontwerpen te klikken kom je bij de Editor terecht. Hier kun je je foto naar keuze uploaden.

2. Alu Dibond maken

Maak in een minimum aan muisklikken een uitzonderlijke highlight voor aan je muur. In stralende kleuren, op imposant formaat, maar vooral - dankzij een breed scala aan layoutmogelijkheden en achtergronden - ontzettend persoonlijk.

3. Jouw Alu Dibond

Je bestelling maak je compleet door je bestelgegevens in te voeren. In slechts een paar dagen heb je je creatie in handen!

 
óf gratis ontwerp software gebruiken
  • biedt je meer creatieve mogelijkheden
 

1. Software downloaden

Download snel en gemakkelijk de gratis myphotobook software. De downloadknop vindt je rechts onder. Het installeren van de software is kinderspel - en daarna kun je meteen met het vormgeven van je alu dibond beginnen!

Trouwens: het deïnstalleren van de software kan op elk moment.

2. Alu Dibond maken

De myphotobook-software is erg gebruiksvriendelijk. Geef je nieuwe beeld voor aan de muur zó vorm als jij het voor ogen hebt: combineer meerdere foto's of kies je favoriet, voorzie je creatie van een passende achtergrond, laat je door de mogelijke layouts inspireren of voeg je persoonlijke tekst toe.

3. Jouw Alu Dibond

Vervolgens maak je je bestelling compleet door je bestelgegevens in te voeren. Hoe ver we zijn met de productie van je beeld zie je je online-acount - en binnen slechts enkele dagen ligt je unieke alu dibond op de mat!