Ons fotoboek: alle highlights in één oogopslag

Welke bindingen zijn er voor je fotoboek? De zes verschillende fotoboeksoorten

Van voordelig en eenvoudig tot hoogwaardig en edel, de keuze is aan jou! Welke binding je ook kiest, wij garanderen de duurzaamheid en uitstekende kwaliteit van elk fotoboek.

 
Hardcover kaft met gekleefde binding

Hardcover kaft met gekleefde bindingZijn robuuste en zeer stabiele boekbinding maakt de hardcover fotoboek tot onze klassieker. Je kunt dit fotoboek met tot 200 pagina’s helemaal zelf ontwerpen. We gebruiken een extra sterke warme lijm om de fotopagina’s aan de schutbladen en de glanzende harde kaft te binden. Zo kunnen wij je uitstekende kwaliteit en stabiliteit voor je herinneringen garanderen - voor je foto's van de verjaardag van je kind, het jaarboek met kiekjes van het afgelopen jaar of de fantastische foto's van je verre reis als persoonlijk fotoboek in groot formaat.
 
Softcover-omslag met gekleefde binding

Softcover-omslag met gekleefde bindingHet softcover fotoboek in paperback-stijl is veelzijdig en brengt herinneringen aan grote en kleine momenten uit het dagelijks leven en vakanties tot leven. De flexibele kaft is bekleed met een beschermende filmlaag. Deze beschermt de kaft van het fotoboek tegen vuil en andere invloeden uit de omgeving en geeft je foto's een schitterende kleurenglans. Door de extra sterke lijmbinding worden alle binnenpagina's aan de omslag vastgelijmd. Het resultaat is een bijzonder robuust en toch betaalbaar fotoboek met tot 200 pagina's.

Geniete band

Geniete bandVoordelig en hoogwaardig! Laat je foto's als glossy tijdschrift afdrukken! Voor dit fotoboek worden de pagina’s met kleine nietjes aan de omslag gebonden. Door deze binding ligt je fotoboek als een tijdschrift op tafel waardoor er aan de randen geen details van de foto’s verloren gaan. Ondanks de vrij eenvoudige bindwijze blijft het boek lang mooi, zelfs als het door vele handen is geweest. En het allermooiste is: het is voordelig! Het ideale fotoboek dus als je een persoonlijk en voordelig cadeau zoekt. Perfect voor je foto’s van een vrijgezellenfeest, grappige kiekjes van een lief huisdier, de eerste schooldag van je kind of als hoogwaardige huwelijkskrant.
 

Spiraalband

SpiraalbandDit boek houdt je met veel liefde en aandacht gemaakte fotopagina’s met een spiraalbinding samen. Het handzame fotoboek is door een robuuste, transparante en afwisbare kunstoffen kaft beschermd. Het boek kan geopend plat op tafel liggen. Deze voordelige tophit is uitermate geschikt voor de eerste fotootjes van je baby of als zelfgemaakt recepten- en kookboek. Het fotoboek met spiraalbinding is een goedkoop alternatief voor het klassieke fotoboek hardcover.

Fotoboek op echt fotopapier met leporello-binding

Fotoboek op echt fotopapier met leporello-bindingDe leporello-binding, ook wel lay-flat genoemd, is exclusief in de verschillende formaten van het fotoboek op fotopapier en zijn kleine broertje het razendsnelle fotoboek verkrijgbaar. Het zorgt ervoor dat je fotoboek volledig plat op tafel kan liggen. Links en rechts van de vouw onstaat dus geen kromming en zo komen de foto’s ook op dubbele pagina’s heel goed tot hun recht. Ideaal om je foto groot op twee pagina’s af te drukken of voor een collage van je favoriete foto’s.

De bijzondere binding van het fotoboek op fotopapier is de meest exclusieve van alle bindwijzen. Om de hoogstmogelijke stabiliteit en een lange houdbaarheid te bereiken, worden de op echt fotopapier ontwikkelde pagina’s met een warme lijm aan elkaar gelijmd. Het fotoboek op fotopapier met leporello-binding is in verschillende formaten verkrijgbaar: van het super-betaalbare razendsnelle fotoboek in het formaat 15x10 cm vanaf XXX tot het exclusieve fotoboek op groot formaat A3 liggend met harde cover. Voor elke gelegenheid, of het nu feestfoto’s zijn, foto’s van de verjaardag van de oma, de voetbalwedstrijd van je zoon, de doop van je dochtertje of herinneringen aan de huwelijksreis, voor hele bijzondere herinneringen is de leporello-bindung is altijd een goede keuze.Welke bindwijzen zijn er voor welk formaat?

  Hardcover Softcover Geniete band Spiraalband Leperello-band
A4 staand
A6 liggend
A5 liggend
A4 liggend
A3 liggend
20x20 cm vierkant
30x30 cm vierkant


Welk formaat is het meest geschikt voor mijn fotoboek?

Als je een fotoboek wilt maken, zul je geconfronteerd worden met de vraag, welk formaat het meest geschikt is voor jouw fotoboek-idee en jouw foto's. Wij nemen je bij de hand! Laat je inspireren en kies met onze hulp jouw perfecte fotoboek.


Staand formaat

Staand formaat
Heb je veel foto's in staand formaat? Van mensen, architectuur, bekende bezienswaardigheden of van hoge planten? Dan is het fotoboek in staand formaat precies het juiste. Hier hebben jouw foto's het meeste plek. Heb je foto's in verschillende formaten en speel je graag met kleurrijke cliparts en teksten? Perfect! Deze elementen kun je namelijk overal op je fotoboekpagina's plaatsen; een foto in staand formaat over een gehele pagina verspreid, twee liggende foto's op elkaar of een bonte collage over een dubbele pagina - aan jou de keuze!

Geen wonder dat A4 staand het meest geliefde formaat is: grote en kleine momenten van de vakantie, grappige fotootjes met je beste vriendin, het jubileumsboek voor een ronde trouwdag, de eerste belevenissen van je baby of je droombruiloft - met het fotoboek A4 staand tref je altijd doel! Houd je het graag iets kleiner, in het handzame A5 formaat komen foto's van de kleine gasten van de verjaardag van je kind of van een weekendje weg heel goed tot hun recht.Tip

"Vertel jouw persoonlijke verhaal door tekstvelden aan je foto's toe te voegen. Dat maakt je fotoboek nog individueler."

Vierkant

Vierkant
De alleskunner onder de fotoboeken. De mgelijkheden zijn eindeloos: combineer je foto's in staand en liggend formaat met teksten en cliparts of vul de hele pagina met je mooiste foto's. Je foto's worden automatisch vierkant uitgesneden.

Een perfecte presentatie van de foto's van je familie-uitje, indrukken van je huwelijk voor de wet of de foto's van je recente stedentrip bereik je met het handzame en praktische fotoboek in het 20x20 cm formaat. Het is veel te zonde om deze alleen op de harde schijf te bewaren. Voor belangrijke herinneringen zoals aan je wittebroodsweken, voor familie-foto's en de bonte verzameling aan spontane kiekjes op je smartphone raden wij het grote fotoboek in het formaat 30x30 cm aan. Vierkant, praktisch en groots!Tip

"Het vierkante formaat is zeer geschikt voor je Instagram-foto's"

Liggend formaat

Liggend formaat
Fotoboeken in een liggend formaat bieden de ideale vorm voor al je landschaps-, familie-, en vakantiefoto's. De snapshots van je beste vrienden terwijl ze danst, de perfect foto van een zonsondergang aan het strand of het gloeien van de bergen in de avond - elke foto vindt in één van de zes verschillende formaten een perfecte plek. Liggende fotoboeken zijn zeer geschikt voor een harmonieuze presentatie van foto's in een liggend formaat - je kunt de pagina's maximaal met je herinneringen vullen en zo de waan van de dag even laten voor wat het is. Natuurlijk heb je hierbij ook andere mogelijkheden: een foto over twee pagina's verspreiden (in een A3 fotoboek betekent dit een totale breedte van 80 cm!), een collage van verschillende foto's maken, en cliparts achtergronden, tekstboxen en layout-templates gebruiken om het ontwerpen te vergemakkelijken.

Ons assortiment begint met het kleine, handzame 15x10 mini-fotoboek met de naam razendsnel. Het boek is ongeveer zo groot als een anzichtkaart en is dus ideaal voor onderweg en om weg te geven. Voor wie zich iets groters wenst, is er het formaat 19x13 cm. De familievakantiefoto's heb je zo altijd bij de hand. Voor elke gelegenheid perfect geschikt en heel betaalbaar zijn ook de formaten A5 en A4. Met de vele ontwerpmogelijkheden kun je elke foto prachtig neerzetten. En als klap op de vuurpijl het gigantische fotoboek A3 liggend. Overweldigend! Als dat niet de perfecte omlijsting is voor je meest bijzondere momenten, de kus na het ja-woord of het eerste lachje van je baby...Tip

"Jouw foto meet over de gehele dubbele pagina van een A3 liggend fotoboek 80 cm. Echt overweldigend!"


  A4
staand
A6
liggend
A5
liggend
A4
liggend
A3
liggend
20x20 cm
vierkant
30x30 cm
vierkant
Hardcover
Softcover
Geniete band
Spiraalband
Leperello-bandSchitterende papierkwaliteit

Of een fotoboek hoogwaardig is hangt vooral af van de gebruikte materialen, waaronder het papier waarop je foto's zijn afgedrukt. Er zijn twee papiersoorten: digitaaldrukpapier en fotopapier. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en onze producten en ontwikkelen onze fotoboeken steeds voor je verder.


Digitaaldrukpapier

Onze aandacht voor de houdbaarheid en kwaliteit van onze fotoboeken uit zich in onze keuze voor het papier van de individuele pagina's, die met hoogmoderne drukmachines worden geproduceerd. Om jouw beelden een optimale kleurglans te geven, drukken we je foto's af op wit drukpapier. Om te voorkomen dat de pagina's doorschijnen gebruiken we papier met een hoog volume en gewicht van 170g/m², voor het fotoboek hardcover A3 liggend gebruiken we zelfs papier van 250g/m².


Wat dat betekent? Ter vergelijking: een pagina uit een gewone printer, zoals je die thuis misschien hebt staan, weegt 80g/m². De pagina's van je fotoboek zijn dus meer dan twee keer zo dik als twee gewone bladen. Dat heeft twee redenen. Ten eerste ligt het geopende boek mooi op tafel, daar de zware pagina's platter op tafel komen te liggen en je hierdoor ook de delen vlak bij het midden goed kunt zien. Ten tweede kun je de pagina's goed vastpakken, en heb je geen kand op ezelsoren.Tip

"Als je je foto's een bijzonder hoogwaardige en stralende glans wilt geven, bestel dan vanaf nu je fotoboek met de optie hoogglanzende binnenpagina's. Wij bewerken elke pagina met een hoogwaardige en intensive UV-lak. Deze optie is verkrijgbaar voor alle fotoboeken hardcover, softcover en geniet. Exclusief verkrijgbaar met onze kosteloze fotoboek-software."Digitaldruck-Papier hochglanz Digitaldruck-Papier matt

Hoogglansbewerking
-fascinerende dieptewerking
-vingeradrukken zijn afwisbaar
-edele look voor je mooiste foto's

Standaard
-minder spiegeling
-geen vingerafdrukken
-perfecte kleurweergave
Fotopapier

Briljante kleurweergave, intensieve helderheid en fascinerende scherpte van de details - dat zijn eigenschappen van fotopapier. Je hebt zeker al eens foto's laten afdrukken? Precies dit fotopapier wordt voor jouw fotoboek op fotopapier gebruikt. Fotopapier wordt niet bedrukt, maar met een bijzonder proces ontwikkeld. Het is veelomvattend werk, waardoor de fotoboeken op fotopapier iets duurder zijn. Maar dan geef je je herinneringen wel bijzondere kleurdiepte en helderheid.


Wij gebruiken voor onze fotoboeken op fotopapier zeer hoogwaardig fotopapier van Fuji met ingebouwde UV-bescherming. Afhankelijk van hoe het boek bewaard wordt, blijven de kleuren tot 200 jaar lang mooi behouden. Het is niet mogelijk om fotopapier tweezijdig te ontwikkelen. Om deze reden worden twee bladzijdes, twee fotopagina's dus, aan elkaar gelijmd. Zo onstaat een hele stabiele bladzijde zoals in een echt boek.


Ook heel bijzonder aan onze fotoboeken op fotopapier zijn de verschillende oppervlakten. Je hebt de keuze uit mat en glans. Het is een kwestie van smaak: qua kwaliteit zijn ze namelijk identiek. Dit zijn de belangrijkste verschillen:


Echtfotopapier hochglanz Echtfotopapier matt

Glans
-briljante helderheid
-ideaal voor knallende en levendige kleuren
-fascinerende dieptewerking

Mat
-minder spiegeling
-geen vingerafdrukken
-perfecte kleurweergave


Productie- en levertijd


Productie- en levertijd

Productietijd


Hoe lang duurt de productie?

Natuurlijk wil je je fotoboek nadat je de bestelling hebt gedaan zo snel mogelijk in handen hebben. We doen ons uiterste best om het fotoboek zo snel mogelijk te leveren. Het goed drogen van de afbeelingen en de lijm heeft echter een beetje tijd nodig.

De productietijd is niet voor alle fotoboeken gelijk. De productietijd begint te lopen zodra we je bestelling ontvangen en eindigt met het versturen van het pakket. Belangrijk om te weten: indien je fotoboeken bestelt met verschillende productietijden, dan geldt voor deze bestelling altijd de geschatte leverdatum van het fotoboek met de langste productietijd.

Lieferzeit


Hoe lang is de levertijd van mijn fotoboek?

De levertijd is afhankelijk van het door jou opgegeven leveradres. In de regel duurt het 1-3 werkdagen. Daarbij maakt het niet uit of je je bestelling thuis laat bezorgen, of op een ander adres.

De verzendkosten, inclusief de verpakking, zijn € 4,95. Indien je het fotoboek naar een ander Europees land wilt laten verzenden, dan kost dat € 9,95. Ook bieden we een express-service aan. Voor € 12,30 wordt het fotoboek op de volgende werkdag geleverd.


Tip

"Wil je jouw bestelling iemand cadeau doen, maar woon je ver uit elkaar? Geef het adres van de jarige job op als leveradres en wij sturen het fotoproduct direct aan het feestvarken. En maak je geen zorgen, de rekening vind je in je profiel in onze online-shop en niet in het pakket."
10 ontwerptips voor jouw fotoboek
Heb je nog wat inspiratie, tips, en ideetjes nodig voor je eerste fotoboek? Of wil je nog betere fotoboeken leren maken? Fotoboek-experte en schrijfster van het boek "Het eigen fotoboek" Petra Vogt heeft voor ons een aantal ontwerp-suggesties samengesteld, die je kunnen helpen met jouw foto's een uniek boek te maken.

Fotoboek-tips van Petra Vogt:

 1. Fotografeer met het fotoboek al in gedachten
 2. Vind een 'rode lijn' voor je fotoboek
 3. Ontwerp je fotoboek als één geheel
 4. Maak je pagina's niet te druk
 5. Kies bijpassende achtergronden
 6. Plaats beelden die bij elkaar horen ook dicht bij elkaar
 7. Zorg dat de teksten goed leesbaar zijn
 8. Kies een sterke foto voor het voorblad
 9. Laat je inspireren
 10. Kijk het geheel nog eens na voordat je je bestelling verstuurt

Fotobuch Kollage

Petra Vogt werkt sinds 2010 in Hamburg en Berlijn als fotografe en deelt haar vakkennis. Haar specialisatie is fotoboeken - en het liefst werkt ze aan de thema's reizen en familie. Zulke foto's zijn nog mooier in een boek dan op een beeldscherm, vindt zij. En ook als cadeau vindt Petra fotoboeken onovertroffen.Voor welke gelegenheid kies je welk fotoboek?

Bruiloft

 • Duik in je huwelijksreis met een briljant fotoboek op fotopapier in het formaat A3 liggend


  Liefdesgeluk op een droomstrand! Houd in dit enorme fotoboek de mooiste foto's van je wittebroodsweken vast. Om van te zwijmelen en te genieten!


 • Ook een manier om het bruidspaar te bedanken: het fotoboek A6 liggend


  Een bijzondere geheimtip van ons: stuur in plaats van een kaartje een klein maar fijn fotoboek in het formaat A6 liggend en bedank hiermee het bruidspaar voor het mooie feest. Een ontroerend cadeau.


 • Een bijzondere trouwkrant: het spiraalboek A4 staand


  In sommige landen, onder andere bij onze oosterburen, wordt een trouwkrant verkocht. De winst gaat naar het bruidspaar. De met liefde ontworpen pagina's zijn met een transparante omslag beschermd, zodat allen nog lang van de trouwkrant kunnen genieten.

Vakantie

 • Geweldige dagen in de sneeuw in het fotoboek softcover A4 liggend


  Niet alleen de après-ski, de pistes en de poedersneeuw, ook de panoramafoto's van de met sneeuw bedekte bergen hebben ruim plek in het softcover A4 liggend. Met dit fotoboek haal je de magie van de skivakantie in huis.


 • Zomer, zon en zee in het fotoboek op fotopapier 30x30


  Laat de herinneringen aan de zomer aan zee niet vergaan. Leg ze vast in het fotoboek op fotopapier 30x30 met zijn grote vierkante formaat. Zo kun je nog vele jaren op die fantastische tijd terugkijken en bij het bekijken van de foto's de zand weer tussen je tenen voelen.


City-trip

 • De hoogtepunten van je stedentrip in het fotoboek softcover A4 staand


  Een nieuw perspectief biedt ruimte voor nieuwe ideeën. Tijdens een stedentrip onstaan veel unieke foto's uit verschillende perspectieven. Je komt tot nieuwe inzichten en leeft van het ene hoogtepunt naar het volgende. Op tot 200 pagina's kun je in het fotoboek softcover A4 staand al je foto's onderbrengen en de veelvoud 's werelds steden met je vrienden delen. Om je herinneringen aan de zomer niet te laten vervagen, bevelen wij je het fotoboek op fotopapier 30x30 met zijn grote, vierkante formaat aan. Zo kun je jaren later nog aan die mooie tijd denken en bij het bekijken van de foto's het zand weer tussen je tenen voelen.


Een verre reis

 • Een dagboek van je cruise-vakantie in het fotoboek hardcover 30x30


  De culturele en vibrerende verscheidenheid aan verschillende landen en steden beleef je op luxueze wijze tijdens een cruise-vakantie. Welk droomschip je ook kiest, en of je nu over de zee of over rivieren vaart, je zult ongetwijfeld thuiskomen met een heleboel prachtige foto's. In het fotoboek hardcover met het grote 30x30 formaat komen ze prachtig tot hun recht en laten het thuisfront meegenieten.


 • Azië in al haar glorie in het grote fotoboek hardcover A3 liggend


  Bruisende megasteden, fantastische stranden en ongerepte natuur - dat alles en nog veel meer heb je tijdens je reis naar Azië leren kennen. Duik door middel van je foto's in het grote fotoboek hardcover A3 weken, maanden en jaren later nog het wonderlijke Azië in. Betoverend!


 • Het roadtrip-avontuur door Amerika in het fotoboek op fotopapier A4 liggend


  Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden. Dat geldt ook voor de oneindig vele foto's die je daar kunt maken. Om je mooiste foto's en herinneringen voor altijd vast te houden, bevelen wij het fotoboek op fotopapier A4 liggend aan. De perfecte kleurweergave van je foto's laat je van je herinneringen smullen en doet de reiskriebels weer opkomen. De VS is immers groot...

Baby's en kinderen

 • Baby's stralende eerste momenten in het fotoboek op fotopapier 20x20


  De eerste glimlach, de lievelingsknuffel - elke dag ontwikkelt je kindje zich verder en elk stapje, elke nieuwe gezichtsuitdrukking en nieuwe ontdekking van de kleine wordt met de camera of smartphone vastgelegd. Laat die mooie momenten van je jonge gezin niet enkel op de harde plaat staan - dat zou zonde zijn. Met een fotoboek op fotopapier 20x20 kun je de foto's ook trots aan collega's en andere kennissen laten zien.


 • Ideaal voor de eerste schooldag, het kleine geniete fotoboek A5 liggend


  De eerste schooldag is voor de meeste kinderen, en misschien ook voor hun ouders, heel spannend. Met een zelfontworpen geniet fotoboekje in het A5 liggende formaat houd je de herinneringen vers en kunnen ook de grootouders, tantes en vrienden van de jonge leerling meegenieten van deze belangrijke dag.

Vrijgezellenfeest

 • De laatste dag als vrijgezel, vereeuwigd in het fotoboek softcover A5 staand


  “What happens in Vegas, stays in Vegas. Dat geld niet voor elk vrijgezellenfeest, hopen wij meiden tenminste. Wij zijn er van overtuigd, dat veel foto's gezien mogen worden. Als bijzondere herinneringen aan je laatste dag als vrijgezel, bevelen wij het robuuste fotoboek softcover A5 staan aan. En, mochten het toch maar weinig foto's zijn die het daglicht verdragen, dan is er het fotoboek met 24 pagina's.


 • Haal herinneringen op met het fotoboek hardcover A5


  Ach, kun je je vrijgezellenfeest nog herinneren? Wat hebben we die avond gelachen en de bruiloft alvast stevig gevierd. Om in de komende jaren nog vaak aan deze bijzondere avond vterug te kunnen denken, is er het kleine fotoboek hardcover in A5 formaat liggend. Zou toch zonde zijn om de herinneringen aan de avond te laten vergaan, tenminste, de meesten...

Verjaardag

 • Om nog vaak aan dat verjaardagsfeest te denken, het fotoboek op fotopapier A4 staand


  Heeft de jarige job geen verlanglijstje gemaakt? Onze tip: maak met foto's van de mooiste momenten uit zijn of haar leven een hoogwaardig fotoboek op fotopapier in het formaat A4 staand. Niet alleen de foto's zullen stralen, ook de ogen van het feestvarken.


 • Het swingende feest ter gelegenheid van een 18de verjaardag in het fotoboek hardcover A4 liggend


  Eindelijk alleen met de auto weg kunnen, zolang uitgaan als je wilt, en helemaal vrij zijn - je wordt maar één keer 18! Deze verjaardag wordt groots gevierd. Alle foto's van het feest krijgen een plek in het fotoboek hardcover A4 liggend. Het maakt niet uit of die met de spiegelreflexcamera van papa zijn gemaakt, de digitale camera van je tante of met de mobieltjes van je vrienden. Wat telt, is dat de gezelligheid vastgelegd is!


 • Kinderverjaardagsherinneringen in het robuuste 20x20 fotoboek met spiraalband


  Drunter und drüber ging es und viele Schnappschüsse im Hoch- und Querformat entstehen beim quirligen Treiben eines Kindergeburtstags. In einem lockeren Layout angeordnet und mit kunterbunten Hintergründen hinterlegt, kommen die Bilder der kleinen Partygäste im quadratischen Spiralbuch 20x20 ganz groß raus!

Beste vrienden

 • Mijn beste vriend dat is mijn hond - wij twee in het fotoboek A6 liggend


  Iedereen droomt van een trouwe vriend, iemand aan wie je je geheimen kunt toevertrouwen en met wie je kunt knuffelen. Honden zijn precies zulke vrienden: ze zijn trouw en staan altijd voor je klaar. Van zo een hechte vriendschap ontstaan met de tijd hele leuke foto's. Wat dacht je ervan, om deze plaatjes in een fotoboek in het A6 liggende formaat vast te leggen? Op die manier kan je kind zijn of haar beste vriend met de koude snuit altijd in een rugzak meenemen, ook als de lieve viervoeter een keer thuis moet blijven.


 • Een bijzondere vriendschap in het fotoboek op fotopapier 20x20


  Ik ben blij dat jij bestaat! En bedankt, dat je altijd voor me klaar staat! Laat je beste vriend of vriendin met een zelfgemaakt fotoboek op fotopapier 20x20 weten wat hij of zij voor jou betekent. Jullie leukste foto's kun je met lieve spreuken en citaten over vriendschap kracht bij zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zin "vrienden zijn net sterren: je kan ze niet altijd zien, maar ze zijn er wel!'

Jaarboek

 • Herinneringen voor de hele schoolklas in het fotoboek softcover 20x20


  Tijdens een schooljaar beleven kinderen en leraren samen veel. De uren in de klas, gymles, klassenuitjes, projectdagen, misschien een werkweek op een boerderij. Zou het niet leuk zijn om met alle grappige foto's die je over het jaar verzameld hebt een fotoboek softcover 20x20 te bevullen? Je kunt gelijk meerdere exemplaren bestellen voor je leraar en klasgenoten. Zo heeft iedereen een geweldig souvenir aan het schooljaar en kunnen jullie jaren later nog lachen over de blunders bij de opvoering van het klassentoneel.


 • Jouw jaar in foto's in het fotoboek hardcover A4 staand


  Alweer is een jaar voorbij waarin je veel mooie foto's hebt gemaakt: oud en nieuw met vrienden, Pasen bij Oma Wil, het dagje Scheveningen, de zomervakantie, het vliegeren in de herfst of van het optuigen van de kerstboom… Vertel jouw verhaal! Ideaal hiervoor is het fotoboek hardcover A4 staand. Op de tot 200 pagina's is ook plek voor anecdotes ter herinnering. Maak je elk jaar zo een jaarboek, dan heb je straks een mooie rij fotoboeken in de boekenkast staan.


 • Terugkijken op het jaar met het fotoboek hardcover 20x20


  Je maakt wat mee in een jaar: de wintervakantie in januari, een groot verjaardagsfeest in de zomer, het

Huisdier

 • Lieve beestjes in het fotoboek A5 liggend


  Wat verbindt jou met jouw poes of kat? Ontspannen, kroelen en knuffelen jullie samen? Houd je mooiste foto's van je beestje in het kleine geniete fotoboek A5 liggend vast. Om met anderen te delen en om zelf van te genieten.


 • In galop naar het fotoboek softcover 20x20


  Elk meisje droomt van een eigen paard. Des te trotser ben je, als je er ook echt een hebt. De prachtige manen, de mooie manier van lopen en een trouwe ziel maken het rijden niet alleen tot hobby maar het paard tot je beste vriend? Houd in het fotoboek softcover 20x20 de mooiste indrukken en foto's voor altijd vast.

Uitje

 • We are family in het fotoboek softcover A5 liggend


  Met de fiets door het bos in haar herfstkleuren, een dag aan de kust, of die barbecue met de hele familie - het hoeft niet altijd een dure vakantie te zijn. Ook kleine belevenissen verbinden een familie. In het fotoboek softcover A5 liggend komen je foto's bijzonder goed tot hun recht.


 • Een dagje plezier in een pretpark in het fotoboek A6 liggend


  Een achtbaan, een kinderboerderij of een reuzachtige knuffel - een dagje in het pretpark is voor jong en oud een hele bijzondere belevenis. Op echt fotopapier

Recepten

 • Zoals alleen mama dat kan: familierecepten in een fotoboek A4 staand met spiraalband


  Oma kookt eigenlijk het lekkerst van iedereen. Wie al haar lekkere recepten voor altijd wilt vastleggen, gaat met oma of mama, de pollepel en de fotocamera aan de slag. Alles aandachtig opschrijven, het eten fotograferen en dan een fotoboek met een spiraalbinding in het overzichtelijke A4 staand formaat maken. Praktisch is dat de kunststoffen kaft niet alleen robuust is maar ook met een doekje af te nemen! Een uitstekend cadeau voor iemand die op kamers gaat, waar mama niet meer dagelijks voor het eten zorgt.


 • Kleine traktaties in het fotoboek hardcover A5 staand


  Lekkere recepten voor koekjes, ovenschotels en toetjes kun je heel praktisch met tekst en je eigen foto's in een fotoboek hardcover A5 staand vastleggen. In dit handzame formaat krijgen alle traktaties de plek die ze verdienen.


Welke mogelijkheden heb ik om mijn fotoboek te ontwerpen?

Misschien heb je nog nooit een fotoboek gemaakt en vraag je je af hoe je dat het beste, snelste en makkelijkste kunt doen? Wij beantwoorden deze vragen graag. Voor het ontwerpen van je fotoboek, kun je tools gebruiken:
De online fotoboek-editor,
voor als je het snel moet gaan...

In onze online fotoboek-editor kun je uit al onze fotoboeken kiezen: van het razendsnelle fotoboek in mini-formaat tot het reuzengrote fotoboek hardcover A3 of het luxueuze fotoboek met een leren kaft. Hier vind je alles wat het hart begeert. Voor de perfecte presentatie van je foto's perfect in je fotoboek, bieden wij je twaalf verschillende design-thema's met verschillende stijlaccenten en voor vele gelegenheden toepasselijk. Zo makkelijk gaat het: kies een ontwerp uit, upload je foto's, en je fotoboek wordt automatisch gegenereerd. Klaar! Je kunt naar wens de pagina's veranderen en teksten toevoegen. Cliparts en andere beeldbewerkingsmogelijkheden kun je hierbij niet gebruiken. Maar als je snel en met weinig moeite een fotoboek wilt maken, dan is de online fotoboek-editor precies goed.